Shoppailu

Silmälaseja shoppailemassa!

vanhat silmälasit

”Addicted to shopping? Me?” – Hautakiveni teksti 2090.

Joskus sitä tekee mieli shoppailla, ja osaa meistä tekee mieli tehdä tätä enemmän kuin toisten. Itse kuulun ehkä tähän enemmän -sarjaan, ja sen takia tuleekin kaupoissa pyörittyä välillä enemmän kuin pitäisi.

Onneksi joskus sitä saa osteltua ihan hyödyllistäkin kamaa, ja vielä hyvällä syyllä. Ja silmälasit ovat minulle sellainen asia, josta olen pitänyt aika tarkkaa huolta. Jos minulta kysyään, ei silmälasit ole sellainen tuote, josta on kauhean hyvä alkaa kovin paljoa säästämään laadussa ja hinnassa.

Koska rahaa ei kuitenkaan ole liiaksi, olen aika hintatietoinen kuluttaja, ja tämä pätee myös lasien ostamisessa. Senpä takia olen jo jonkin aikaa tilannut uudet silmälasit netistä, josta olen saanut ne säännöllisesti todella paljon edullisemmin kuin sain ennen verkkoon siirtymistä.

Vaikka osa pitää tätä jotenkin vaikeana, niin ei se oikeasti ole niin vaikeaa kuin väitetään. Netistä löytyy myös monia hyviä ohjeita lasien ostamiseen netistä, kuten vaikka tämä ja tämä, joiden avulla on aika helppo ensikertalaisenkin saada toi toimimaan. Ja se hyvä puoli myös tossa onneksi on, että ne lasit voi palauttaa jos jotain menee kuitenkin pieleen ilman mitään ongelmia tai taloudellista riskiä.

Jos siis kiinnostaa hankkia erilaisia silmälaseja joita ei Suomessa niin myydä, tai vaan säästää niiden hinnoissa, niin suosittelen kyllä tilaamaan ne lasit verkosta. Eka kerta voi ehkä jännittää, mutta sitten sen kyllä huomaa että ei se ole iso homma kun vaan valmistautuu tarpeeksi hyvin.

No mutta siis sitten nykytilanteesta, niin tarkoitus ja tarve olisi meikällä siis tilata taas uudet lasit. Edelliset ovat jo siinä kunnossa, että ei niitä ehkä kannata kovin kauaa enään pitää ainakaan töissä tai vähän virallisemmissa tilaisuuksissa. Ja koska mua ei suoranaisesti haittaa tilata uusia laseja :D, niin miksi odotella kauemmin. Nää voi olla vaikka etukäteinen joululahja itselleni.

Suurin avoin kysymys onkin ehkä se, että millaiset silmälasit sitä sitten tilaisi? Pysyisikö vanhojen lasien mallistossa, vai laittaisiko tyylin uusiksi?

Helpointa olisi jatkaa vain samaa linjaa, mutta toisaalta olisi kiva vähän uudistaakkin lookkia. Yksi vaihtoehto olisi vaan selata tota valikoimaa, ja katsoa sitten mitkä lasit miellyttää silmää, ilman että ottaa mitään kovempia ennakkoasenteita.

Pläräily kuullostaa kyllä ihan kivalta idealta 😀 Siitä voisi lähteä liikkelle, vaikka heti tän kirjoituksen jälkeen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *