Terveys & Treenit ja sellaiset

Orastava flunssa selätetty!

flunssa

Tiistaina kurkussa oli karhea olo, vatsa ihan ihme poltteessa ja keskiviikkona päätä alkoi särkemään. Eipä muuta kuin hulluna energiaa ja vitamiineja ja ohjaamaan steppi ja spinning. Taas melkeen yökkäykseen asti ruokaa, jotta sain varmistettua että kaikki kulutettu energia tulee syödyksi ja keholle jää voimia parantaa itseään. Keskiviikkoyö hikisenä, mutta torstai aamuna olo jo paljon parempi. Illasta käsitreeni meni ihan normaalisti ja nyt olo mitä mainioin.

Mielellä on suuri vaikutus vastustuskykyyn omasta mielestäni. Rentoutuminen ja positiivinen elämänasenne vie pitkälle. Apuna mulla oli pakurikääpätee, inkivääri, sinkki, d -vitamiini, monivitamiinitabletti ja Luontaispörssin spirulinatabletit (joita olen nyt syönyt varmaan kuukauden putkeen 4 tabua päivässä, ja tuntuu et ne tabletit riittäisi loputtomiin! Sen verran nitä on purkissa).

D -vitamiinit tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta. Kauppareissulla käynkin hakemassa aikuisiän ekat d -vitamiinitippani postista. 😀 Taidettiin tilata niitä muutama talteen harmaita synkkiä päiviä varten, niitähän Suomessa riittää joka vuosi.

Mulla on tällähetkellä tällaiset ihanat säihkyripset. Puhutaan siis ripsipidennyksistä, joilla kyllä ulkonäkö muuttuu hetkessä huolitelluksi. Itse kun en pahemmin ohjauksiin ja salille itseäni ehosta, niin ovat nämä ripset tuoneet helppoutta arkeen. Hankaluus on vain se että ne sojottaa välillä eri suuntiin ja mulla ei ole vielä ripsiharjaa.:D Pitäisi käydä ostamassa niin saa ne ojennukseen kerralla. Ripset on olleet mulla aikaisemminkin, mutta pidin taukoa niistä jonkin aikaa.

Oma luottohenkilöni on Seinäjoella työskentelevä (ei mainoslinkki) Hanney. Tätä nykyä Hanne viettää äitiyslomaa, mutta palailee taas jossain vaiheessa työkuvioihin. Ripset saatiin valmiiksi nopeasti ja laadukkuuden huomaa, työ on tehty huolella ja ripset ovat pysyneet loistavasti. Kaikista upeimman lookin toki saa kun piirtää rajaukset ja meikkaa. Silloin ripset todella pääsee oikeuksiinsa. Mutta arkena taas ne tuovat ryhtiä ilmeeseen ja onhan sitä kiva olla huoliteltu.:)

Asiakkaani piristi hauskalla viestillä yhtenä iltana. Hän oli nähnyt unta uuden jalkatreeninsä lämmittelystä. Se oli maraton kävellen.

-Treenattaisiinkohan jalkoja enää sellaisen jälkeen?;D Parasta oli kun tämä asiakas kertoi että olen nykyään hänen päässään treenatessa ja viimeksi spinning -tunnilla kannustin häntä päänsisäisenä äänenä jaksamaan enemmän. Tämä on jo huikeaa.:)

Mutta nyt kauppaan ja jalkatreeni on pian käsillä! Nyt on tapahtunut jotain tuntien kävijämäärissä joista olen iloinen. Tunnit ovat vetäneet ja yhä useampi löytää tiensä BODYSTEPPIIN! Aivan mahtavaa.:) Ihanaa viikonlopun alkua!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *