Muuten Elämästä

Mitkä asiat on tärkeitä ( Mulle on ainakin oma koira)

mikä on tärkeää

Mun piti tehdä tästä aiheesta teille videopostaus ja teinkin, mutta se mystisesti katosi, joten kai tässä oli suuremmat voimat kyseessä ja mun oli tarkoitus vain kirjoittaa kuvaamisen sijasta. Luvassa on ehkä maailman sekavin kirjoitus, mutta sekava se videokin olisi ollut, kun ajatuksia on jotenkin vaikea nyt pukea sanoiksi. Ehkä oon liian paljon lukenut tälläistä uutta sivustoa kuin koirakamat.fi, ja miettinyt jos ostais jotain kivaa mun omalla rakkaalle koiralle 😀 Jos teillä on kuitenkin jotain aiheita mielessä, mistä haluaisitte videopostauksen, niin otan ideoita vastaan. Olin suunnitellut ottavani blogiin tavaksi tehdä viikon videopostauksen, mutta alku ei ole nyt ollut kovin lupaava 😀 Nyt siis kaikki villeimmät ideat kehiin!

Olen miettinyt viime aikoina paljon sitä, mille asioille itse annan painoarvoa ja miksi annan välillä vähäpätöisten asioiden vaikuttaa mielialaani. Mietin yhtenä päivänä mm. miksi joku on lopettanut blogini seuraamisen bloglovinissa ja hetken päästä mietin, kuinka hullua on, että edes mietin koko asiaa! Miksi jollain yksittäisellä ihmisellä, jota en edes tunne, on niin paljon vaikutusta ajatusmaailmaani. Tai miksi joskus yksittäinen kritiikki tuntuu pahalta niiden kymmenien positiivisten seassa. Miksi ylipäänsä annan arvoa sellaisten ihmisten mielipiteille, jotka eivät ole minulle millään lailla läheisiä? Eikö tärkeämpää olisi vaalia niitä oikeita ihmissuhteita ja pitää niitä yllä? Eikö se oman ystävän mielipide ole paljon merkityksellisempi kuin jonkun anonyymin kommentoijan? Enkä nyt tarkoita sitä, että kommenttinne olisivat vähäpätöisiä, ei missään nimessä, kommentithan ovat bloggaamisessa parasta. Mutta kyllä te tiedätte, nämä negatiivisuuden vaalijat, joiden kommentissa ei ole mitään rakentavaa. Olisi hienoa oppia jättämään ne omaan arvoonsa ja päätinkin, että en anna näille ajatuksille enää niin paljon arvoa. Sanoin jo aikoinaan, että jos blogista alkaa tulla mulle vaan stressiä tai pahaa oloa, niin lopetan sen. Haluan pitää tämän hyvän mielen blogina ja kirjoittaa niin, että se tuntuu hyvältä, mutta en murehtia mitään seuraajia.

Mun mielestä on myös hullua, että nykypäivänä moni ajattelee, että olet jotain vain, jos sinulla on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa. Netissä voit olla mitä vain, mutta onko sitä lopulta onnellinen, jos blogia tai instagramia seuraa 100 000 ihmistä, mutta ei ole aikaa vaalia oikeita ihmissuhteita? Tai ne ihmissuhteet on vain sellaisia, mistä tulee ”hyvää näkyvyyttä”. Halusin vaan herätellä ajattelemaan, että voit olla paljon enemmän ja merkityksellisempää ihmisille, jotka ovat ympärilläsi täällä oikeassa elämässä ja mun mielestä sillä on enemmän painoarvoa kuin kaikilla nettiystävillä yhteensä.

Toivon, että pystyisin itse aina pitämään jalat maassa ja pysymään aitona, vaikka blogi kasvaisi. Toivon, että pystyn aina arvostamaan niitä ihmisiä, jotka on täällä oikeassa elämässä. Niitä, jotka oikeasti haluaa viettää mun kanssa aikaa hyötymättä siitä mitään. Haluan muistella myöhemmin niitä hetkiä, joita vietin ystävieni kanssa oikeassa elämässä, hyviä ja huonoja. Niitä hetkiä, joita ei julkaista missään sosiaalisessa mediassa, mutta tunnen ne oikeasti ja olen läsnä. Ne on niitä hetkiä, joilla on oikeasti merkitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *